Archive: Изображение (Формати)

21

февр.2014

Cosmoprof 2014

0  
21/02/2014
Моля да ни извините ако отговаряме със забавяне на вашите запитвания и ако обработваме със закъснение вашите заявки, но сме останали в малък състав, тъй-като част от екипа ни заминава за Cosmoprof Италия. Най-голямото изложение за козметика в света.

02

февр.2014
Нашите дермаролери получиха сертификата си от Италия. Те вече са медицински продукт и могат да се използват дори в естетични клиники и дерматологични медицински центрове. Лекарите вече могат да бъдат спокойни. Качеството на нашите продукти е подплатено, а цената остава все така достъпна.

10

юли2013
Най-после е готово клипчето за семинара в Занаятчийска. Този месец, към средата, ще нападаме към морето. Бургас, Варна или не в този ред, а и други. Ще се радвам на заявки за безплатна презентация по телефон или и-мейл Клипчето можете да намерите на нашата фейсбук страница или на сайта ни.

05

мар.2013
Нашите дермаролери със СЕ сертификат за качество. Вече преминаха всички технически тестове и бяха сертифицирани. Една огромна папка текст и снимки дали пластмасата не е отровна, дали електрическата им част не смущава друга апаратура и тн.

Свържете се с Нас

Количка

  • Нямате артикули в количката.
Call Now Button