Бенико Дермаролери Най-успешната концепция за третиране на кожата.Най-успешната концепция за третиране на кожата.|Най-добрият избор.

Революцията на микроиглената мезотерапия завърши. Първият апарат за микроиглена терапия в света, който не предизвиква болка е вече в България! Специално разработен да включва в себе си най-доброто от двата свята: иглена и безиглена мезотерапия.

Какво е дермаролер?

Това е стерилен валяк с микроигли с дължина от 0,2 мм до 3.0 мм, който прави микроперфорации (микроубождания) на кожата. Така осигурява пряк път на активните вещества, които искаме да въведем дълбоко в кожата.

Красота & Лечение

Дермаролери са невероятни инструменти за красота. Процесът на възстановяване на кожата, предизвикана от дермаролер лечения прави кожата ви да изглежда по-гладка, по-ярка и по-младежка.

Ефекти върху кожата

Дермаролер подобрява дебелината на дермата и епидермиса. Това в замяна подобрява текстурата на кожата и намалява бръчките. Има положителен ефект върху хиперпигментация, както и на хипо-пигментация.

Революцията в дермаролерите, включващ в себе си няколко технологии

Сменяем дермаролер за професионалната серия DNS revo-люция.

Какво представлява дермаролер DSS и как работи?

Защо BenikoDermaRoller?

1. Микроиглената мезотерапия

През годините се появиха различни техники на мезотерапия. Всичко започна от инвазивната иглена мезотерапия – най-сигурният метод за въвеждане на активни вещества дълбоко в кожата. Иглената мезотерапия се оказа ефективна, но болезнена. Нуждата от обезболяване, бавното възстановяване, получаването на хематоми след процедурата и др. доведе до създаването на безиглени апарати за мезотерапия, които обещаваха същия резултат.
Времето показа, че безиглената мезотерапия не може да се конкурира с инвазивната иглена мезотерапия, тъй като при безиглената има загуба на скъп продукт. Епидермисът се оказа труден за превъзмогване и бе измислена микроиглената мезотерапия.

2. Процедура

Микроиглената мезотерапия, чрез своите миниатюрни иглички, прави милиони микро-перфорации, преминаващи през целия епидермис – чак до дермата. Това е единствения начин активните вещества да достигнат до своето предназначение – дермата.
Този метод е гениален и изключително прост за изпълнение – чрез малко стерилно валяче с много на брой микроигли.
Търкаляйки валячето по кожата, всяка негова игличка прави по една микроперфорация. Само за 5 минути нашите професионални дермаролери правят над 1 милион микроперфорации на кожата.
Само нашите апарати BenikoDermaRoller за микроиглена мезотерапия използват технология, която обезболява по естествен начин. Вашият пациент може да заспи на кушетката.

3. Болезнен ли е дермаролера?

В зависимост от дължината и дебелината на иглите дермаролерите могат да бъдат болезнени, особено в участъците, близо до капилициума (темето). Дермаролерът за домашна употреба може да бъде болезнен ако се прилага по-голям натиск.
Професионалния BenikoDermaRoller е напълно безболезнен, въпреки, че иглите му са по-дебели, по-дълги и повече на брой.

4. Най-високо качество на Най-ниска цена!

Медицински сертификат от Италия, гарантиращ най-високо качество.
Най-ниски цени! Обадете се

Последни новини

17

февр.
Най-успешните процедури против целулит...

30

ян.
Процедури за подмладяване с незабавен ефект...

30

ян.
Как да свием разширените пори?...

Свържете се с Нас

Количка

  • Нямате артикули в количката.
Call Now Button