Ампули За Работа с Дермаролери

coctail

Интензивни серуми    

ampuliОлиго комплекс 4 мл х 12 бр.

Действие: Синергия от активни съставки, особено подходяща при мазна кожа или кожа, предразположена към стрии и белези. Възстановява баланса на микроелементи и нормализира себумната секреция. Съдържа хидролизирани глюкозамингликани, Хидролизиран еластин, Разтворим колаген и соли на цинк, магнезии, кобалт и др.

 

ampuliВитаминен комплекс 4 мл х 12 бр.

Действие: Антиоксидантен витаминен комплекс с регенериращо действие. Витамин С и Супероксид дисмутаза са ефективни активни вещества с изявено действие срещу свободните радикали и оксидативният стрес. Про витамин В5 подпомага клетъчното обновяване, като поддържа еластичността на кожата. Допълнително подсилена формула с Бетаин, Алое вера, Млечна киселина, екстракт от праскова и др. Формулата е изключително подходяща за микроиглена мезотерапия за чувствителни кожи, тъй-като съдържа в себе си и висока концентрация Пантенол, който има съществено значение за успокояване след терапии с дермаролер.

 

ampuliХиалуронов комплекс 4 мл х 12 бр.

Действие: висококачествен коктейл от активни вещества със силно хидратиращо действие. Съдържа специална формула на хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло, Бетаин и Алое вера. Коктейлът има изявено хидратиращо кожата действие и подобрява еластичността и гъвкавостта по естествен път. Не предизвиква алергични реакции и зачервяване.

 

ampuliКолагенов комплекс 4 мл х 12 бр.

Действие:  Високоинтензивен коктейл за дехидратирана и чувствителна кожа. Възвръща отслабените функции на кожата, като преустановява процеса на дехидратация и тонизира в дълбочина. Предпазва от възпаления и купероза  чувствителните кожи. Съдържа висока концентрация на колаген в разтворима и лесно усвояема форма, Хидролизирани глюкозамингликани, Алое вера и др.

 

Свържете се с Нас

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Количка

  • Нямате избрани продукти в количката.