За Нас

Защо бяха прекарани многобройни часове в опити и клинични проучвания?

Кои сме ние? Как се стигна до дизайна на този апарат?

Всичко започна преди 4 години. След повече от 25 години опит, завършила козметология в САЩ в елитния Catherine Hinds Institute of Esthetics, основателка на верига козметични салони в България, Мария Иванова и нейните сътрудници търсеха начини да подобрят микроиглената мезотерапия в няколко аспекта.
Микроиглената мезотерапия е изключително ефективен метод за мезотерапия. Тя изцяло елиминира епидермиса като бариера, пречеща ни да въведем ценни активни вещества.
Въпреки това, микроиглената мезотерапия има един основен недостатък – болезнена е.
Тогава възникна въпросът: няма ли начин, вместо да се използва обезболяващо средство, да се подходи по физичен начин и да се успокои болката чрез вибрация. Оказва се, че специална честота и сила на трептене успяват да елиминират болката и процедурата от неприятна до болезнена става – приятна.

В същото време, апаратът включва в себе си още една технология – галваничното напрежение. За тази цел бе разработена специална глава, която бе разделена на две части. Уникалното е, че галваничното напрежение тече по иглите, които навлизат в кожата и допълнително успокоява в дълбочина.
Така революцията в микроиглената мезотерапия бе към своя край. 2012 година започна производството на апарат за микроиглена мезотерапия, който прави процедурата напълно безболезнена.
Но революцията още не беше завършила.
След микроиглената мезотерапия в повечето случаи е необходимо да се направи LED терапия за възстановяване на кожата, стимилиране на собственото производство на колаген и еластин или намаляване популацията на пропионбактериум акне – главния причинител на акнето. Това става посредством LED панели с различни светлини. Процедурата трае от порядъка на 20-30 минути.

Така на бял свят се появи последния модел на професионалния дермаролер с вибрация и галванично напрежение. Към него се добавиха още ярки медицински LED диоди. Така само нашия професионален дермаролер комбинира микроиглената мезотерапия с LED терапия в една процедура. Невероятно нали? Всичко това, за едва 30 минути в обедната почивка.

BDRollers

Безопасен / 100%
Безболезен / 100%
Уникален / 100%

Ако желаете да работите с професионалните дермаролери, ние ще Ви обучим. Нашето обучение се провежда от медицинско лице. Ние ще Ви предоставим всички необходими материали и сертификати на продуктите. Ще Ви издадем сертификат, че сте обучени да работите с нашите дермаролери.

Свържете се с Нас

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Количка

  • Нямате избрани продукти в количката.