BDRollers PRO Series

BDRollers PRO Series е дермаролер предназначен за професионална употреба.

BDRollers PRO Series

Революцията в дермаролерите, включващ в себе си няколко технологии, които го правят по-добър, а същевременно по-евтин и екосъобразен, тъй като разполага с възможност за смяна на ролерите. Дермаролерът комбайн включва в себе си цели 4 от най-новите технологии, които действат синергично една спрямо друга.

  • Сменяем ролер с 540 игли.
  • Галваничен ток
  • 4 вида ярка светлина в строго определен спектър.
  • Вибрация.
Галванично напрежение:

Галваничното напрежение представлява микротокови импулси, които симулират естествените биоимпулси на тялото.
Посредством галваничния ток може да бъде ускорено усвояването на полезни вещества, нанесени върху кожата, освен това и стимулиране на производството на високи дози колаген, нужен за естествената регенерация на тъканите.

BDRollers PRO Series

Дермаролерът DNS Revo-люция е единствен по рода си, който комбинира двете технологии микронийдлинг+галванично напрежение. Самият ролер е разделен на 3 части.

Двете странични са електропроводими и независими, а по средата се намира прозрачната част, която дава възможност за имплементирането на друга иновационна технология, която за пръв път може да се намери в 1 дермаролер – ярък LED диод със сменящи се 4 вида светлина.

Без анестезия!

Дермаролерите BDRollers разполагат с двойна система за обезболяване. Клиентът лежи спокойно. Без притеснение можете да приложите необходимия натиск. Системата за обезболяване ще осигури комфорт за клиента и за оператора.

Дълбоко проникване!

Микроиглената мезотерапия е методът за вкарване на активни вещества дълбоко в кожата, който може спокойно да се извършва не само от лекари, но и от козметолози. Продуктът навлиза дълбоко. Кожата поема 5-6 пъти повече продукт след като е третирана с дермаролерите BDRollers.

Медицински сертификат!

Нашите дермаролери разполагат с медицински сертификат, който гарантира качество и безопасност. Медицинският сертификат на BDRollers е от Италия и важи за целия ЕС. Главата на апарата е заводски стерилна. Преди и след всяка следваща терапия дезинфекцирайте главата!

Какво казват нашите клиенти? всички отзиви

Свържете се с Нас

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Количка

  • Нямате избрани продукти в количката.