BDRollers HOME Series

BDRollers HOME Series е дермаролер предназначен за домашна употреба.

BDRollers HOME Series

Кожата е нашата защитна обвивка. Тя е бариерата между нас и враждебния външен свят. Затова, нанасяйки крем върху нея, само около 0,3% от неговите активни съставки успяват да превъзмогнат епидермиса и да достигнат дермата. Това е причината да бъде измислена системата за микроперфорации на кожата. Логиката, лежаща в този метод е неопровержима, а резултатите са видими. Само за 5 минути апликация върху кожата, Вие правите над четвърт милион микроперфорации, които вече представляват пряк път на активните вещества до навлизане в дермата. Микроперфорациите сами по себе си представляват контролирани в дълбочина и ширина микротравми, които стимулират кожата да се регенерира. Това е причината успешно да се повлияват следоперативни белези, бръчки, белези след акне, а също и пигментни петна.
Методът е доказал себе си като достойна алтернатива на лазерния ресърфисинг, в същото време при спазване на правилата за дезинфекция на ръцете, зоната за третиране и главата на дeрмaрoлeрa с медицински спирт с концентрация точно 70%, процедурата е напълно безопасна и без странични ефекти. Иглите на дeрмaрoлeрa са позлатени с 24К чисто злато и това не е случайно, тъй като чистото злато без примеси няма как да предизвика алергия.

Странични ефекти: То време и след апликация ще получите реакция, която се изразява в леко почервеняване и затопляне на обработваните зони. То трае до 24 часа след третиране и е съвсем желан и очакван ефект. Избягвайте третиране на повърхностни капиляри. Ако уцелите капиляр, няма от какво да се притеснявате, тъй-като ролерът е стерилен, а Вие вече сте дезинфекцирали зоната.

Противопоказания:Тумори, върху брадавици, активно акне, кожни инфекции, екзема, розацея, псориазис, соларна кератоза, бенки, с повишено внимание към кървенето по време на месечен цикъл.
Да не се работи върху очната ябълка горен или долен клепач!

Без анестезия!

Дeрмaрoлeрите BDRollers разполагат с двойна система за обезболяване. Клиентът лежи спокойно. Без притеснение можете да приложите необходимия натиск. Системата за обезболяване ще осигури комфорт за клиента и за оператора.

Дълбоко проникване!

Микроиглената мезотерапия е методът за вкарване на активни вещества дълбоко в кожата, който може спокойно да се извършва не само от лекари, но и от козметолози. Продуктът навлиза дълбоко. Кожата поема 5-6 пъти повече продукт след като е третирана с дeрмaрoлeритe BDRollers.

Медицински сертификат!

Нашите дeрмaрoлeри разполагат с медицински сертификат, който гарантира качество и безопасност. Медицинският сертификат на BDRollers е от Италия и важи за целия ЕС. Главата на апарата е заводски стерилна. Преди и след всяка следваща терапия дезинфекцирайте главата!

Какво казват нашите клиенти? всички отзиви

Лицензирани представители виж всички

Свържете се с Нас

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Количка

  • Нямате избрани продукти в количката.